Alarm- og sikkerhetsløsninger for små og mellomstore bedrifter

Et godt sikkerhetssystem er ikke kun forbeholdt store bedrifter med mange ansatte. Å verne om egne verdier er minst like viktig for bedrifter av mindre størrelse. Vi skreddersyr sikkerhetsløsninger slik at selv små bedrifter kan få en løsning som passer deres behov og budsjett.

Spar verdifull tid

For små og mellomstore bedrifter er tid verdifullt. Mange bedrifter har få ansatte, og dermed ikke tid og kapasitet til å drifte eget sikkerhetssystem. Det kan føre til at sikkerheten blir nedprioritert, og at man heller går for en enkel innbruddsalarm som har liten effekt.

Ved et potensielt innbrudd er tid kanskje også det mest verdifulle dere som mindre bedrift kan miste. Det kan ta tid å få bedriften opp på bena igjen etter et innbrudd. Dette vil føre til tapt inntekt grunnet dager uten fullverdig drift. Med et godt sikkerhetssystem reduseres sannsynligheten for innbrudd i lokalene, og dere kan i stedet bruke tiden på egen virksomhet.

Kutter plutselige kostnader

En av de større kostnadene knyttet til mange alarmsystem, er kostnaden for fysiske utrykninger. Et flertall av gangene en innbruddsalarm utløses, skyldes dette imidlertid helt andre faktorer enn et innbrudd. Vi tilbyr løsninger som gjør at årsaken til at alarmen går kan avdekkes, uten at noen fysisk møter opp i deres lokaler. Dette kan være ved at vi setter opp sikkerhetskamera i lokalene, eller en mikrofon som gjør det mulig for oss å kommunisere med den som befinner seg der. Når dere kutter antall fysiske utrykninger, er dette også penger spart. Dette kan utgjøre en stor økonomisk forskjell for en mindre bedrift.

Ingen krav til investeringer

Våre sikkerhetsløsninger er enkle og kostnadseffektive. For mindre bedrifter ligger det en stor fordel i at dere slipper å investere i eget sikkerhetsutstyr, som uansett vil svekkes med årene. I stedet er dere garantert å ha et sikkerhetssystem som fungerer optimalt gjennom hele kontraktsperioden, og som vedlikeholdes og kontrolleres jevnlig.

Etter at vi har kartlagt deres sikkerhetsbehov, setter vi sammen en løsning som dekker disse. For dette betaler dere en fast månedspris, der alt er inkludert. Dere får med andre ord ingen uventede overraskelser, og bedriften er samtidig alltid i trygge hender.

Vår erfaring kommer dere til gode

Vi i Stanley Security har lang erfaring med å sette sammen sikkerhetssystemer av ulik kompleksitet. Erfaringene vi har hentet ved å administrere sikkerheten hos store bedrifter, bruker vi når vi utformer løsninger i mindre skala. Vi vet hvilke behov din bedrift har og hvordan disse skal dekkes.

Har du spørsmål eller ønsker at vi gjør en vurdering av din bedrifts sikkerhetsbehov? Ta kontakt her.