Spar tid og penger med bedriftsalarm

Stanley Security hjelper små og mellomstore bedrifter med å etablere og opprettholde pålitelige sikkerhetstiltak. Våre løsninger er kostnadsbesparende og enkle i bruk, slik at du får tid til andre gjøremål og trygt beholder nattesøvnen.

Bedriftsalarm tilpasset dine behov

Med bedriftsalarm fra Stanley Security er din bedrift sikret 24 timer i døgnet. Sikkerhetssenteret vårt er alltid bemannet og reagerer raskt på alarmer og aksjonerer i tråd med avtale. Driver du butikk, restaurant, et lite kontor eller annen virksomhet, vil du dermed bli varslet om en uønsket hendelse skulle inntreffe. Du kan også enkelt administrere adgang for dine ansatte og skape trygghet for dine kunder. Her finner du mer informasjon om adgangskontroll.

Beskytt dine verdier

Innbruddsalarm er en basisfunksjon i sikkerhetsanlegget vårt, men anlegget kan også kobles opp mot overvåkingskameraer både ute og innendørs. På denne måten holder du øye med inventar og utstyr og sikrer bildebevis i tilfelle forsøk på innbrudd, sabotasje, brann eller vannskader. Opptakene lagres utenfor virksomheten i en skybasert tjeneste, som du kan logge deg inn på når som helst. Bildene lagres i opptil syv dager, og du slipper å tenke på drift og vedlikehold av en lokal opptaksenhet. Viktigst av alt er at du slipper å ta backup av systemet. Les mer om kameraovervåkning for småbedrifter her.

Unngå skader og informasjonstap

I tillegg til kameraovervåkning kan bedriftsalarmen enkelt tilknyttes innvendige sensorer som varsler ved røykutvikling, fukt- og vannskader eller for høye eller lave temperaturer. Her kan du lese mer om fordelene ved digital temperaturkontroll og -rapportering.

Vårt sikkerhetsanlegg varsler også dersom det oppstår et strømbrudd. Alle driftsrelaterte systemer er avhengige av strøm, og ved varsling kan nødvendige tiltak iverksettes og datasystemer restartes om de ikke gjør det av seg selv. 

Kontakt oss for en god investering

Bedriftsalarm fra Stanley Security er en god grunninvestering, og utvidelse av anlegget trenger ikke være kostbart. Kontakt oss her hvis du har spørsmål.