Er kameraovervåkning noe for meg?

Med sikkerhetskameraer fra Stanley Security kan du være helt sikker på at personvernet blir tatt på alvor og at regelverket følges.

Kameraovervåkning er en god måte å sikre enhver eiendom på, og kan egne seg svært godt som sikkerhetstiltak i både bedrifter og borettslag. Når slike spørsmål bringes på banen vil det imidlertid alltid være noen som uttrykker skepsis og kvier seg for å få kameraer installert i tilknytning til sin bolig eller arbeidsplass. Det er som oftest spørsmål knyttet til personvern som er mest presserende. I den forbindelse ønsker vi å avkrefte noen usannheter om kameraovervåkning.

Strenge retningslinjer og rutiner

Først og fremst vil vi understreke at man må forholde seg til svært strenge retningslinjer når man installerer overvåkningskameraer på privat eiendom. Vi følger selvfølgelig alle rutiner og forholder oss svært strengt til alle lover og regler. Det innebærer at kameraer kun kan installeres på helt konkrete steder og at videoer kun kan avspilles ved helt spesielle anledninger. Vi er godt kjent med Datatilsynets regelverk har fullstendig oversikt over hvor kameraene kan installeres, hvem som kan følge med på disse, hva som lagres og hvor lenge det kan lagres.

Fagpersoner med høy kompetanse

Det er viktig for oss å understreke at våre operatører er fagpersoner som tar det ansvaret vi får av våre kunder svært alvorlig og seriøst. Vi er Norges ledende leverandør av sikkerhetssystemer og har de selskapene og bedriftene i Norge med størst behov for seriøs sikkerhetshåndtering som kunder. Dette gjør oss til en trygg leverandør av sikkerhetsløsninger til din bedrift eller til ditt borettslag.

Kameraovervåkning i borettslag og sameier

Ved å installere sikkerhetskameraer i borettslag og sameier kan man dokumentere kriminell atferd og andre uønskede handlinger. Minst like viktig er imidlertid den preventive effekten som oppnås når man viser at man har et sikkerhetssystem, som kan føre til at den uønskede atferden unngås. Et godt sikkerhetssystem kan gjøre boligen din til et tryggere sted å være, og forhindre innbrudd og hærverk som kan koste både deg som privatperson og borettslaget som helhet store summer.

Her kan du lese mer om hvorfor det lønner seg å leie istedenfor å eie sikkerhetssystemer, og hvorfor dette er en spesielt godt egnet løsning for borettslag og sameier med rullerende styre.

Dersom du er styreleder og ønsker å ta opp muligheten for installasjon av sikkerhetskameraer i ditt borettslag, må du gjerne ta kontakt med oss. Hvis det er ønskelig kan vi møte opp på ditt borettslags årlige generalforsamling og informere alle beboere om detaljene rundt installasjon av sikkerhetskameraer i deres fellesarealer. Her vil vi også informere om våre rutiner og retningslinjene vi følger.

Sikre personell og eiendom med sikkerhetskameraer

Vurderer du å installere sikkerhetskameraer i ditt borettslag eller dine bedriftslokaler? Vi har løsningene som sikrer både personell og eiendom, uten unødvendige kostnader og investeringer. Vi svarer på dine spørsmål rundt hva vi kan gjøre for deg, og dersom det skulle være ønskelig kan stiller vi gjerne opp på en kostnadsfri befaring av dine lokaler. På befaringen gir vi deg veiledning i forhold til hvilken løsning som er mest egnet for dine behov.

Er du usikker på om sikkerhetskameraer er noe for deg? Kontakt oss her for en hyggelig samtale om våre tjenester og hvordan vi kan bistå deg med sikkerhet!