Fjernservice og driftskontroll på ditt sikkerhetsanlegg

Et velfungerende sikkerhetsanlegg er hjørnesteinen i enhver bedrift, butikk, borettslag eller sameie. Med elektronisk driftskontroll og fjernservice fra Stanley Security er du sikret at anlegget er oppegående til alle døgnets tider, samtidig som du sparer tid og penger.

Slik fungerer tjenesten

Elektronisk driftskontroll er en tjeneste som leveres på SPC innbruddssentralapparater og videoanlegg. Disse er koblet opp mot Stanley Securitys alarmstasjon 24 timer i døgnet, noe som gjør at vi kan vi logge inn på ditt anlegg og sjekke at alt er som det skal.

Vanligvis skjer slike kontroller en gang per kvartal. I etterkant av kontrollen vil du få tilsendt en statusrapport. I tillegg vil systemet også gi beskjed dersom det oppstår avvik. Om avvik inntreffer vil vi kontakte deg og anbefale utbedring av eventuelle feil og mangler.

En annen fordel med elektronisk driftskontroll er at vi kan gå inn og fjernstyre sikkerhetsanlegget. Det betyr at vi kan aktivisere anlegget dersom du har glemt å slå det på grunnet helligdager og lignende. Vi har også mulighet til å slå anlegget av dersom det skulle være nødvendig. Med et avtalt kodeord sørger vi for at uvedkommende ikke slipper inn.  

Flere fordeler med fjernservice

Via elektronisk driftskontroll har vi også muligheten til å yte fjernservice. Det vil si at vi kan gjøre oppdateringer på systemet, hente ut logger og stille klokkeslett uten å måtte sende ut en tekniker. Å kutte dette mellomleddet er en kostnadsbesparende fordel.

Skulle det oppstå feil ved anlegget, kan vi som regel ordne opp i dette via fjernservice. Dette er spesielt fordelaktig med tanke på videoanlegg, da disse ofte står på en egen server utenfor bedriftens lokaler. Det kan i mange tilfeller gjøre at lagring av videoopptak ikke får samme omsorg som andre IT-baserte data, og du kan risikere å bli stående uten viktige opptak dersom kameraene blir stående inaktive. Med elektronisk driftskontroll og fjernservice fra Stanley Security er du sikret at opptakene fungerer til enhver tid, og at all video lagres i syv dager. 

Kontakt Stanley Security

Har du spørsmål om pris eller ønsker råd og veiledning angående alarm- og sikkerhetsanlegg? Vi tar gjerne en uforpliktende prat og finner fram til de riktige løsningene sammen med deg. Bruk kontaktskjemaet vårt, så hører du fra oss snart.