Ha kontroll på temperaturen når lokalene stenges

Velkommen til vår sikkerhetskalender! Vi teller ned til jul ved å dele ett sikkerhetstips hver ukedag helt frem til julaften. I dag er det 16. desember og dagens anbefaling går ut til dere som har virksomheter hvor stabile romtemperaturer er en kritisk faktor – vi tilbyr nemlig temperaturovervåking som kan integreres i sikkerhetsløsningen.

Det nærmer seg jul – tiden for å stenge kontoret og nyte noen velfortjente fridager. Risikoen ved at kontoret står ubemannet er imidlertid at det kan gå litt tid før eventuelle driftsstans blir oppdaget. Dersom disse er tilknyttet temperatursvingninger, kan konsekvensene og kostnadene bli omfattende.

Her kan du lese mer om digital temperaturkontroll og fordelene med dette.

Unngå driftsstans og internt svinn med temperaturmåling

Det er mange fordeler med å installere temperaturmålere på kritiske lokasjoner i deres lokaler. Ingen ønsker å møtes av ødelagte matvarer når de kommer tilbake fra ferie, grunnet et kjøleskap som har vært ute av funksjon i dagevis. Ved å overvåke temperaturene kan svinn unngås, og eventuell forsinkelse på varelevering forhindres.

Like kjedelig vil det være å komme tilbake til skader på serverpark og annet datautstyr som følge av for høy romtemperatur. Serverutstyr er ofte avhengig av en spesifikk og stabil driftstemperatur, og ved å overvåke svingninger i temperaturen kan du unngå unødvendige driftsstans. Med temperaturkontroll som gir varsel om avvik sikres maksimal oppetid og dere verner om egne verdifulle data.

Les mer om temperaturovervåkning og kontakt oss her.