Hvem følger opp kameraanlegget ditt?

En av de største utfordringene når man har investert i et sikkerhetsanlegg, er å vedlikeholde og følge det opp. En datamaskin (hjernen i anlegget) som ofte står bortgjemt og støver ned i et rom som ingen bruker, kan fort slutte å fungere uten at noen legger merke til dette. Det er en svært uheldig situasjon og gir på mange måter en falsk følelse av trygghet som ikke tjener noen. Unngå denne problematikken med en avtale med oss i Stanley Security.

Vi drifter ditt sikkerhetsanlegg

Når du inngår en avtale med oss slipper du å bekymre deg for at sikkerhetsanlegget du har investert i støver ned, forfaller og blir utdatert. Hos oss kan du leie både adgangskontroll, adgangskort, sikkerhetskameraer og alarmsystemer. Leier du et sikkerhetsanlegg fra oss har du full garanti i hele kontraktsperioden.

Les mer om fordelene ved å leie kontra å eie sikkerhetsanlegget ditt her.

Når du får levert sikkerhetssystemer av oss, sørger vi for at dine systemer alltid er operative og fungerer optimalt. Dette gjør vi blant annet ved å gå jevnlige, digitale vaktrunder, hvor vi avdekker om noen av kameraene eller andre deler av sikkerhetsanlegget ikke fungerer optimalt, er ødelagt eller tildekket.

Les mer om hvordan du kan spare penger på digitale vaktrunder her.

Hva kan Stanley Security gjøre for deg?

  • Foreta jevnlige, digitale vaktrunder
  • Avdekke feil i systemet
  • Avdekke ødelagte og/eller tildekkede kameraer
  • Ta det økonomiske ansvaret for teknologiske investeringer

Bidrar til en bekymringsfri hverdag

Er du redd for at ditt sikkerhetsanlegg ikke skal bli fulgt opp tilstrekkelig? Vi har løsningene som gir deg en mer bekymringsfri og sikker hverdag. Vi svarer på dine spørsmål om hva vi kan gjøre for deg, og dersom det skulle være ønskelig stiller vi gjerne opp på en kostnadsfri befaring av dine lokaler. På befaringen gir vi deg veiledning i forhold til hvilken løsning som er mest egnet for dine behov.

Kontakt oss gjerne om du har flere spørsmål om hvordan vi kan følge opp ditt kameraanlegg. Vi kan også komme på en kostnadsfri befaring av dine lokaler dersom du ønsker det!