Hvem tar backup av sikkerhetsanlegget ditt?

Har du noen gang tatt backup av sikkerhetsanlegget ditt?

I arbeidshverdagen er det mange som ikke tenker over hvilke fordeler en slik backup kan føre med seg og det kan fort gå i glemmeboken. Vi anbefaler imidlertid at dette blir gjort relativt regelmessig for å sikre at viktig informasjon ikke går tapt. Alle som har et sikkerhetsanlegg tilknyttet sine lokaler, med adgangskort og -kontroll, overvåkning eller alarmsystem, bør prioritere å ta en backup av oppsettet. Dette vil kunne spare bedriften for mye tid på et senere tidspunkt, hvis et eller flere av sikkerhetsanleggene skulle svikte.

Sømløse løsninger

Våre sikkerhetsanlegg spesialtilpasses dine lokaler og personene som skal benytte seg av bygningen. De ulike tilgangene administreres og tilpasses helt spesifikt til din bruk og din bedrifts behov. Dette gir en sømløs løsning som fungerer optimalt for hver enkelt bruker av systemet og forenkler arbeidshverdagen i stor grad.

Tidkrevende å administrere tilganger på nytt

Når dette arbeidet først er gjort kan du og alle ansatte nyte godt av de integrerte og tilpassede løsningene. Dersom du ikke sørger for å ta backup av ditt sikkerhetsanlegg risikerer du å miste mye av arbeidet du har gjort. Det vil være veldig tidkrevende å administrere alle disse tilgangene på nytt.

Stjeler tid fra bedriften

Når du får et sikkerhetsanlegg installert av Stanley Security, kan du tilpasse løsningen til dine behov. Det innebærer at du får muligheten til å bestemme hvilke rom og deler av lokalet de ansatte skal ha tilgang til, hvilke adgangskort som skal knyttes opp mot hvilke kortlesere  og når på døgnet lokalene skal være tilgjengelige. Dette er et grundig og tidkrevende stykke arbeid, men når det først er gjort vil det bidra til at lokalene er trygge og godt sikret. Det vil imidlertid stjele unødvendig mye tid fra bedriften å måtte administrere dette på nytt. Derfor er det viktig at du sørger for å ha gode rutiner for backup av ditt sikkerhetsanlegg.

Kontakt oss for mer informasjon

Har du flere spørsmål i forbindelse med hvordan du kan sørge for at det blir tatt en backup av ditt sikkerhetsanlegg? Vi hjelper deg gjerne og svarer på dine spørsmål. Dersom du vurderer å installere sikkerhetsanlegg i dine lokaler, kan vi hjelpe deg med å finne en god løsning for dine behov. Du når oss ved å benytte deg av kontaktskjemaet ved å følge denne lenken.