Hvorfor eie når du kan leie sikkerhetsanlegg?

Det finnes ingen god grunn til å eie et sikkerhetssystem når du kan leie et fra oss. Vi tilbyr deg muligheten til en mer bekymringsfri og forutsigbar hverdag hvor du verken trenger å tenke på tekniske utfordringer, ekstra kostnader eller verditap på elektronisk utstyr. Våre systemer kan tilpasses slik at de dekker dine behov, uavhengig av hva de måtte være.

Unngå å binde opp kapital

I mange tilfeller er det mer økonomisk gunstig å leie enn å eie sikkerhetsanlegg. Teknologiske løsninger blir raskt utdatert og taper seg i verdi. Når du leier systemet av oss slipper du å bekymre deg for om investeringen din er et tapsprosjekt. Pengene du ellers ville investert i et sikkerhetsanlegg kan benyttes til andre investeringer som er mer lønnsom for virksomheten

Vi avdekker dine behov på befaring

Når du kontakter oss og ønsker informasjon om sikkerhetssystemer, eller vurderer å kjøpe enten adgangskontroll, sikkerhetskameraer eller alarmsystemer, kommer vi til deg for en kostnadsfri befaring. Her avdekker vi dine behov og kommer med det forslaget som vil være mest hensiktsmessig for deg.

Fastpris og full serviceavtale

I tillegg til alternativ om kjøp vil du også få tilbud om en månedlig fastpris på sikkerhetsanlegget som dekker dine behov. Når avtalen er tegnet installerer vi sikkerhetssystemet, samt drifter og vedlikeholder systemet. Vi rykker selvfølgelig også ut dersom det skulle være behov for det. Det eneste du trenger å tenke på er at du skal betale en fast pris i måneden. Du har full garanti på anlegget i hele kontraktsperioden, det er vår jobb å sørge for at anlegget fungerer optimalt til enhver tid.

Stanley Security drifter ditt sikkerhetsanlegg

Dette er blant annet en løsning som egner seg spesielt godt i borettslag og sameier med rullerende styre. I overgangsperioden mellom ulike styrer, kan viktig informasjon om rutiner og lignende forsvinne og gå tapt. Vi tar ansvar for dine systemer er det ingen fare for at rutinene glipper i slike overganger, ettersom vi alltid holder i driften av sikkerhetsanlegget.

Sikkerhetsanlegget fungerer optimalt

Når du leier sikkerhetsanlegg av oss sørger vi for at systemet alltid fungerer optimalt. Det finnes kanskje ikke noe mer irriterende enn at borettslaget har installert et overvåkningssystem som skal avdekke tyverier og annen uønsket adferd, og så viser det seg at kameraet ikke har fungert på årevis når uhellet først er ute. Denne problematikken slipper du om du leier sikkerhetsanlegget av oss.

For å forsikre oss om at systemet fungerer optimalt går vi jevnlige digitale kontrollrunder. Dersom noe har sluttet å fungere, vil vi oppdage det og sørge for at det blir reparert umiddelbart. Vår operatør får også beskjed om noe skulle skje med et av dine kameraer, slik at man kan iverksette en utrykning for å ordne opp i problemet.

Vi er markedsledende på elektronisk sikkerhet

Vurderer du å installere sikkerhetsanlegg i dine lokaler? Da kan vi hjelpe deg! Vi svarer gjerne på dine spørsmål og dersom det skulle være ønskelig, kan vi stille opp på en kostnadsfri befaring av dine lokaler. Vi gir deg veiledning i forhold til hvilken løsning som er mest egnet for dine behov.

Kontakt oss her hvis du har spørsmål om hvordan du bør sikre dine lokaler. Vi kommer gjerne på en kostnadsfri befaring dersom du skulle ønske det!