La ikke noen sitte fast i heisen i julen

Velkommen til vår sikkerhetskalender! Vi teller ned til jul ved å dele ett sikkerhetstips hver ukedag helt frem til julaften. I dag er det 12. desember, og vi vil anbefale en selvtest av heisalarmen dersom et flertall av deres ansatte planlegger å tilbringe julen andre steder enn på kontoret.

Se også våre tidligere publiserte sikkerhetstips her.

Ingen ønsker å tilbringe jul eller nyttår innelåst i en heis, og det tror vi riktignok heller ikke at noen kommer til å gjøre. For å unngå at noen blir sittende fast i heisen over ubehagelig lang tid, slår vi et slag for heisalarmen. Heisalarmen sørger for rask hjelp dersom heisen stopper, og gjør en ubehagelig situasjon litt mindre ubehagelig for den som sitter fast.

Selvtest heisalarmen før jule- og nyttårshelgen

Vi skal ikke påstå at det noen gang vil være hyggelig å sitte fast i heisen. Det er imidlertid godt å ha noen å snakke med underveis når uhellet først er ute, og betryggende å vite at hjelpen aldri er langt unna. Dersom dere har heisalarm installert i heisen deres, anbefaler vi at dere utfører en selvtest av alarmen før ferien. Da slipper ansatte som eventuelt må innom jobben en tur å bli sittende fast i heisen, uten mulighet til å varsle eller få hjelpen de trenger.

Kontakt oss dersom du ønsker å utføre en selvtest, så guider vi deg gjennom prosessen.