Adgangskontroll

Den elektroniske nøkkelen til din bedrift

Med et elektronisk adgangskontrollsystem fra Stanley Security holder du enkelt kontroll med hvem som har tilgang til dine lokaler.

Her monteres det en kortleser og en elektrisk lås på de dørene som skal ha kontrollert adgang. Du kan i tillegg styre hvem som skal ha tilgang hvor til hvilke tider på døgnet. Tap av kort kan enkelt slettes i motsetning til tap av nøkler. Samme gjelder adgangskort som ikke leveres tilbake fra tidligere ansatte.

Sikkerhet på dine vilkår

Adgangskortene kan selvsagt kombineres med bilde (ID kort). Vi kan hjelpe dere med den daglige driften av anlegget, alternativt kan dere velge å administrere anlegget selv. Det meste kan styres med adgangskontroll som bommer, porter, nøkkelskap, sykkelparkering, garderobeskap og selvsagt alle typer dører. Våre systemer ivaretar de gjeldende lover og regler på dette området.

Stanley Security har over 40 års erfaring med elektronisk adgangskontroll sikrer at du som kunde får installert et drifts stabilt system med høy kvalitet av våre utdannende teknikere. Systemet er modulbasert og kan utvides fra 1 til flere tusen kortlesere. Du kjøper kun det du har behov for i øyeblikket.

Fyll inn din kontaktinformasjon så vil en av våre rådgivere kontakte deg for kostnadsfri befaring og et uforpliktende tilbud

Kontaktsskjema