Innbruddsalarm

Innbruddsalarm har som hovedoppgave å ivareta beskyttelsen av dine verdier og sikre deg mot innbrudd og tyveri. Men for at en innbruddsalarm skal være hensiktsmessig må alarmen være tilknyttet en alarmstasjon og utrykningstjeneste.

Vi kan tilby deg moderne alarmanlegg med trygghet for at alarmen alltid når frem til vår alarmstasjon. Dette løser vi gjennom å tilby to kommunikasjonskanaler til vår alarmstasjon. Hvis den ene kanalen svikter vil vi få beskjed og kan iverksette feilretting. Gjennom nevnte kommunikasjonskanaler kan vi i tillegg levere tjenester som fjernadministrasjon og fjernservice. Dette betyr sparte kostnader da mange tekniske feil kan løses uten å sende en systemtekniker til stedet. Vi kan også raskt finne årsaken til hvorfor alarmen ble utløst før en eventuell utrykning.

Unngå falsk alarm

9 av 10 alarmer skyldes feil bruk. Ved å benytte deg av våre løsninger kan du dermed spare store beløp på reduksjon av unødige og kostbare utrykninger.

Stanley Security har over 70 års erfaring med leveranse av innbruddsalarmanlegg og du kan derfor være trygg på at du får en løsning som dekker dine behov.

Kontaktsskjema