Site Occupancy Management

Smart og kostnadseffektiv kundetelling som i tillegg holder kontroll på antall besøkende i sanntid
Mange bransjer har måttet tilpasse seg en ny virkelighet.

Med Site Occupancy Management fra Stanley Security kan du enkelt kontrollere hvor mange som oppholder seg i lokalet samtidig, og dermed enklere følge myndighetenes anbefalinger og retningslinjer.

Kundetelling er et velkjent virkemiddel for å få data på når det er høyest kundetrykk og hvor mange som faktisk har besøkt butikken. Med denne nye plattformen som er en del av Stanley Analytics, bruker vi disse dataene også i sanntid. Både med grafikk og signaler, som gir deg og dine ansatte muligheten til å styre ressursene bedre.

 

En del av Stanley Analytics som gir deg avansert kontroll på din bedrift

Analyserer kundetall og kundestrømmer

Programvaren Site Occupancy Management er utviklet slik at selskaper kan følge myndighetenes retningslinjer for maksimalt antall besøkende.

Enkel bruk
Antall besøkende styres enkelt på skjerm i inngangen. I tillegg får man full oversikt og statistikk via webportal. Der man kan hente ut logger i flere filformater. Kostnadseffektivt Her benyttes kjent kamerateknologi som er enkel å  installere som vår programvare utnytter til din fordel.

Rask, automatisk gjenkjenning
Systemet oppdager og teller mennesker på bare noen få sekunder, slik at du enkelt kan kontrollere hvor mange som befinner seg i lokalene.

Avansert teknologi med stor presisjon
Systemet har en deteksjonsnøyaktighet på 95%, som er høyere enn sammenlignbare systemer hvor standard videokameraer benyttes i løsningen.

Enkelt å installere og enkelt å bruke
Brukervennlig og fleksibelt. Mange bransjer har måttet tilpasse seg en ny virkelighet. Med Site Occupancy Management fra STANLEY Security kan du kontrollere hvor mange som får være i selskapets lokaler til enhver tid  og dermed enkelt kunne følge myndighetenes anbefalinger og retningslinjer.

Kontakt oss for mer informasjon

Ønsker du mer informasjon og-/eller et uforpliktende tilbud på løsningen.