STANLEY SECURITY – GLOBALT OG LOKALT

 

Stanley Security tilhører Stanley Black & Decker og er verdens nest største leverandør av elektronisk sikkerhet. Selskapet har levert sine tjenester helt siden 1843, og er ett av de 500 største selskapene i verden. Kundene til Stanley Security omfatter de fleste bransjer med unntak av private boliger. Stanley Security er med andre ord en verdensomspennende virksomhet med kontorer i hele 43 land.

Selv om vi er en del av et internasjonalt konsern så handler det om å være god lokalt. Stanley Security Norge er din lokale leverandør av sikkerhetstjenester i hele Norge. Med 17 ulike sikkerhetsstasjoner rundt i Norge – fra Kristiansand til Kirkenes – har vi opprettholdt vår lokale tilstedeværelse og nære kundekontakt. Stanley Security har vært med på å utforme sikkerhetsløsninger i Norge helt siden oppstarten av det første vaktselskapet i 1929. Før vi ble en del av Stanley Black&Decker konsernet i 2011, het vi Niscayah, som var arvtageren etter Securitas Systems. Vi har derfor lang fartstid innen sikkerhetsfaget, og er den ledende leverandøren av sikkerhetstjenester innen fagområdet adgangskontroll, sikkerhetskamera, innbruddsalarm og varesikring. Vi fokuserer på smarte sikkerhetstjenester, som både er nyskapende og samtidige lønnsomme for våre kunder.

Dette sier kundene om oss

 

“Tjenestene til Stanley Security har gjort at vårt kjøpesenter har blitt mer sikkert og de har redusert våre kostnader til sikkerhetsbemanning med 33% per år.”

«Stanley Security har vist seg som en løsningsorientert leverandør som har tatt tak i de utfordringene som har oppstått underveis i oppgraderingen og utviklingen av sikkerhetssystemene.»

”Vi forholder oss til Stanley Security lokalt. Det har vært en avgjørende suksessfaktor for den gode driften. Så langt har vi aldri hatt driftstans på anlegget, med en oppetid tilnærmet 100%.”

”Uten løsningen fra Stanley Security måtte vi ha større bemanning.”

”I tillegg til å beskytte, bruker vi kameraene til å øke effektiviteten og inntjeningen på havneterminalene. Sikkerhetssystemet er blitt en av grunnsteinene i logistikken vår.”

”Hovedformålet er å skape et trivelig og trygt miljø for våre kunder. Stanley Security Manager er et unikt hjelpeverktøy i den daglige håndteringen av sikkerheten.”

”Det nye ITV-systemet er essensielt i utøvelse av kontrollvirksomheten på Storskog. Nå har vi full kontroll over vitale steder på stasjonen. Uten løsningen fra Stanley Security måtte vi ha større bemanning.”