Oppdater adgangskontrollen med riktige tilganger

Velkommen til vår sikkerhetskalender! Vi teller ned til jul ved å dele ett sikkerhetstips hver ukedag helt frem til julaften. I dag er det 18. desember og vi råder dere til å ta en gjennomgang av data i adgangskontrollen samt hvem som har tilgang til lokalene deres.

Vi har samlet hele vår sikkerhetskalender her. Ivareta sikkerheten i julen og resten av året!

Adgangskontrollen installeres for å sperre lokalene for dem som ikke har noe der å gjøre. Derfor er det lett å tenke at så lenge adgangskontrollen er på plass, er dere sikret når dere forlater arbeidsplassen før jul. Det er ikke nødvendigvis helt riktig.

Oppdater adgangskontrollen med riktige tilganger

I løpet av året er det antageligvis mange som er innom deres lokaler, og som derfor har fått tilgang i adgangskontrollen. De fleste av disse skal nok fremdeles ha tilgang, men hva med de som ikke skal det? Vikaren som hjalp dere med å ta unna arbeidstoppene gjennom høsten og håndverkeren som satte inn en lettvegg på vårparten, for eksempel. Eller hun som sluttet i oktober, men som aldri leverte inn adgangskortet sitt. Faren her er at disse menneskene kjenner rutinene deres bedre enn noen andre. Dermed vet de også når det er mulig for dem å spasere usett inn.

De aller fleste mennesker har heldigvis gode hensikter og bruker desember på hygge og julefeiring. Samtidig skader det ikke å kontakte alarmselskapet deres for å sikre at adgangskontrollen er oppdatert med riktige tilganger.

Les mer om hvor enkelt det er å la oss administrere adgangskontrollen deres her.