Oppdater alarmtidene før kontoret stenger

Velkommen til vår sikkerhetskalender. Vi teller ned til jul ved å dele ett sikkerhetstips hver ukedag helt frem til julaften. I dag er det 4. desember, og vi vil minne deg på at det kan være aktuelt å kontrollere og oppdatere alarmtidene dersom lokalene deres skal stå mye tomme i julen.

Juletid er ferietid for mange – en tid der vi tar oss noen ekstra dager fri for å nyte høytiden med nære og kjære. For dem som ikke har feriedager å ta ut, er det heldigvis også noen rullerende røde dager som kommer de aller fleste av oss til gode. Rullerende helligdager og avvikende åpningstider kan imidlertid ikke alarmsystemet alltid selv ta høyde for. Husk derfor på å ta en kontroll for å sørge for at alarmtidene er riktig innstilt før dere forlater lokalene før jul.

Forhåndsprogrammering gir deg én ting mindre å tenke på

Selv om alarmsystemet på egenhånd ikke kan vite at det kommer dager der alarmen skal være aktivert litt oftere, er det ofte muligheter for å hjelpe det litt på vei. Med et smart alarmsystem fra oss, kan du programmere inn avvikende alarmtider lang tid i forveien. Dermed slipper du å tenke på om alarmsystemet er oppdatert i en ellers hektisk førjulstid. Lurer du på om det er riktige tidspunkter som er registrert, kan du sjekke dette i systemet eller kontakte oss, så gjør vi det for deg.

Les mer om fordelene med smart alarmsystem her.