Viktige sikkerhetsløsninger for borettslag og sameier

Stanley Security spesialtilpasser sikkerhetstiltakene i ditt borettslag eller sameie, slik at beboere og bygninger er trygge og ivaretatt til enhver tid. Velger du sikkerhetsløsninger fra oss er du straks bedre rustet mot innbrudd, hærverk og brann.

Beskytter mot innbrudd

Borettslag og sameier er ofte utsatt for innbrudd og tyveri fra garasjeanlegg og boder. Med kameraovervåking fra Stanley Security er disse områdene beskyttet 24 timer i døgnet. Opptak skjer 24 timer i døgnet og lagres i 7 dager. I tillegg kan våre operatører utføre elektroniske vaktrunder via kamera-anlegget og varsle etter avtalt instruks hvis det oppdages uregelmessigheter. 

Ved faste elektroniske vaktrunder oppdager i tillegg operatør raskt om det er tekniske feil, kameraer som er flyttet ut av sin posisjon, manglende kamerabilder eller andre feil. Mange av feilene kan rettes opp gjennom fjernadministrasjon og fjernservice. At vi slipper å sende en systemtekniker til stedet betyr sparte kostnader for borettslaget.

Unngå falsk alarm og dyre utrykninger

9 av 10 alarmer skyldes brukerfeil. Med vårt alarmsystem finner vi raskt årsaken til hvorfor alarmen ble utløst. Det kan i mange tilfeller avverge unødvendige utrykninger og kostnader tilknyttet dette. I tillegg til tyverialarm, kan systemet enkelt kobles opp mot overvåkningskameraer for ekstra sikkerhet. Dette gjør at våre operatører kan gå inn som digitale vektere og se hva som faktisk foregår via skjermvisning. Kameraovervåkning er dessuten nyttig i tilfeller der det oppstår skade i forbindelse med biltrafikk ut og inn av fellesområder. Bildebevis også kan være viktig ved hærverk og voldssituasjoner.

Når overvåkning diskuteres i borettslagsstyrene oppstår det gjerne spørsmål vedrørende personvern. Vi i Stanley Security har god kjennskap til Datatilsynets regler med tanke på plassering av kameraer i fellesarealer og lagring av opptak. Vil du vite mer om kameraer og personvern, kan du lese om dette her.

Hindre brann og andre skader

Å beskytte beboere og bygninger mot brann og branntilløp er gjerne sikkerhetsutfordringen alle borettslag og sameier først tenker på. Med brannalarmsystem fra Stanley Security kan vi koble til sensorer som varsler dersom det oppstår røykutvikling. Det kan utgjøre forskjellen mellom totalskade og muligheten til å drifte bygget som normalt. Stanley Security tilbyr også fukt- og vannsensorer som kan monteres i utsatte områder. 

Spar tid og penger på leie av sikkerhetsanlegg

I borettslag og sameier med rullerende styre kan det lønne seg å leie et sikkerhetsanlegg, snarere enn å kjøpe ett. Les mer om denne muligheten og hvorfor den gir en bekymringsfri og mer forutsigbar hverdag her. 

Kontakt Stanley Security

Ønsker du råd og veiledning angående sikkerhetsløsninger for borettslag og sameie? Vi tar gjerne en uforpliktende prat og finner fram til de riktige løsningene sammen med deg. Bruk kontaktskjemaet vårt, så hører du fra oss snart.