Utslagsgivende sikkerhetstiltak for kjøpesentre

Å begrense svinn er prioritet nummer én for de fleste kjøpesentre, varehus, detalhandelskjeder og enkeltbutikker. Stanley Security leverer fleksible løsninger til bransjen som holder både materielle verdier og mennesker trygge.

Full oversikt med komplett sikkerhetssystem

Alarmsystemet fra Stanley Security åpner for ulike typer beskyttelse. Med basis i vår innbruddsalarm er ditt foretak beskyttet 24 timer i døgnet, og vår alarmstasjon varsler umiddelbart utrykningstjenesten, som løser situasjonen i henhold til avtale. Videre kan systemet kobles opp mot ulike typer overvåkningskameraer. Avhengig av behov kan disse kameraene brukes til å sikre bildebevis ved hærverk og lignende, til regelmessig og grundig digital vektertjeneste. Du sikres i uansett fall mot unødige utrykninger og uforutsette kostnader. 

Unngå verditap og matsvinn

For lokaler hvor det oppbevares næringsmidler eller teknisk utstyr, tilbyr Stanley temperaturovervåkning. Her installeres sensorer som kobles opp mot det vanlige alarmsystemet, og disse vil varsle dersom temperaturen stiger eller faller forbi normalverdi. Dette beskytter mot og forhindrer matsvinn, og at kostbart utstyr og sensitiv informasjon går tapt dersom driftstemperaturen i datarom skulle bli for høy. Med temperaturovervåkning reduseres også sjansen for omfattende og kostbare vann- og frostskader.  

Trygge omgivelser for ansatte og kunder

I likhet med temperatursensorene, leverer Stanley også røyksensorer som varsler ved røykutvikling og brann. Det beskytter både kunder, ansatte og lokaler mot skade. Til tross for at sikkerhetsbehovet for ulike varehus og lignende er varierende, er trygge omgivelser for ansatte og kunder en viktig forutsetning. Med elektronisk adgangskontroll beskyttes personlige eiendeler samt varebeholdning og verdifullt utstyr mot både internt og eksternt svinn. Skulle man bli utsatt for ran eller andre trusselsituasjoner kan adgangskontrollen også brukes til å varsle alarmstasjonen uten at det utløses noen synlig eller hørbar alarm. Vil du vite mer om fordelene ved bruk av adgangskontroll finner du utfyllende informasjon her.

Kontakt oss

Har du spørsmål eller ønsker råd om aktuelle sikkerhetstiltak for kjøpesenter eller varehus? Vi i Stanley Security kommer gjerne med løsningsanbefalinger og svarer raskt på det du måtte lure på. Kontakt oss her for en uforpliktende prat.