Sikkerhetstiltak tilpasset handelsnæringen

Å drive butikk, enten den er en del av en stor kjede eller et enkeltstående foretak, byr på mange ulike utfordringer. Det mange ikke vet er at riktige og funksjonelle sikkerhetstiltak fra Stanley Security kan hjelpe med å effektivisere driften og redusere kostnader.

Forbedre fortjenesten

Overvåkningskameraer fra Stanley Security kan tilknyttes innbruddsalarmen og er en sikker vinner når det kommer til å samle bildebevis ved tyverier og lignende. Kamera og alarm er tilknyttet vår alarmstasjon hele døgnet, og våre operatører kan via sine skjermer sjekke hva som utløser alarmene. På den måten sparer du vekterkostnader og unngår unødvendige og dyre utrykninger. Her kan du lese om åtte situasjoner hvor unødige kostnader kan påløpe.

Det flere butikkeiere ikke tenker på er at overvåkningskameraene også kan gi nyttig informasjon om besøksmønstre. Denne type informasjon kan brukes til å forsterke konkurranseevnen og forbedre fortjenesten ved å finjustere ditt butikkkonsept samt sørge for at tilbud og kampanjer treffer din målgruppe. Mer informasjon om videoverifisering finner du her.

Forhindre unødvendig svinn

Ved oppbevaring av næringsmidler har kravene til temperaturstyring blitt strengere. Alarmanlegg fra Stanley Security inkluderer sensorer med temperaturkontroll. Med slike sensorer opprettholdes matsikkerheten og en stabil og kostnadseffektiv drift av fryse- og kjøleenheter. Stabile temperaturer betyr dessuten mindre svinn. Skulle temperaturene falle eller stige over fastsatt punkt vil alarmen utløses. Det samme skjer ved strømbrudd, og du vil få mulighet til å sette inn tiltak før matvarene blir ødelagt, eller før det oppstår vannskader og lignende.

Kontakt Stanley Security

Vil du vite mer om egnede sikkerhetstiltak tilpasset handelsnæringen? Vi tar gjerne en uforpliktende prat og svarer på dine spørsmål. Bruk kontaktskjemaet vårt, så hører du fra oss snart.