Hvilke sikkerhetstiltak bør benyttes i IT-bransjen?

Stanley Security rådgir og leverer skreddersydde sikkerhetsløsninger til konsulent- og hostingvirksomheter, nettverksleverandører, IT-bedrifter og andre telekommunikasjonsselskaper. Nedenfor finner du mer informasjon om hvilke tiltak vi tilbyr og anbefaler denne bransjen.

Fleksibelt og pålitelig alarmsystem

Med vårt moderne alarmsystem er din bedrift beskyttet mot innbrudd døgnet rundt. Utløses alarmen, er våre operatører på saken umiddelbart og kontakter gjeldende utrykningstjeneste. Med overvåkningskameraer tilknyttet alarmen, økes sikkerhetsnivået ytterligere. Dette gjør det mulig å gjennomføre digital vektertjeneste og reduserer sjansen for unødvendige og kostbare utrykninger betraktelig. Med videoverifisering får du også nyttige bildebevis i tilfelle ran og andre trusselsituasjoner samt ved hærverk. 

Adgangskontroll holder uvedkommende unna

Elektronisk adgangskontroll begrenser tilgangen til dine lokaler. Med ID-merkede nøkkelkort og personlige koder beskyttes bedriften mot uvedkommende og reduserer sannsynligheten for tyverier av utstyr og personlige eiendeler samt tap av sensitiv informasjon. Effektiv adgangskontroll avhenger imidlertid av en god sikkerhetskultur innad i bedriften. De ansatte bør informeres om halehengproblematikk og aktuelle tiltak for å hindre dette. 

Temperaturovervåkning beskytter viktig utstyr

I tillegg til innbruddsalarm og adgangskontroll, kan Stanley Securitys sikkerhetssystemer kobles opp mot temperatursensorer. Øker temperaturen i for eksempel datarom, som er sårbart med tanke på høye driftstemperaturer, blir du varslet før skadeomfanget blir omfattende og kostbart. Du unngår dermed frost og vannskader som følge av disse. Vil du vite mer om fordelene ved temperaturovervåkning finner du mer informasjon her.

Sikrer både mennesker og eiendom

Stanley Securitys alarmsystem inkluderer også røyksensorer, som varsler i tilfelle brann eller branntilløp. Dette sikrer både mennesker og bygg i og utenfor arbeidstiden. Skulle det oppstå strømbrudd når lokalene står tomme, vil alarmsystemet varsle om dette slik at du raskt kan ta tak i problemet og eventuelt restarte datasystemer og lignende som ikke gjør dette automatisk.

Kontakt oss

Stanley Security tilbyr et fullverdig og skreddersydd sikkerhetssystem for ditt IT- eller telekommunikasjonsforetak. Er du i tvil om hva slags løsninger du trenger, kan du kontakte oss her for en uforpliktende prat.