Sikre lokalene med elektroniske vaktrunder

Velkommen til vår sikkerhetskalender! Vi teller ned til jul ved å dele ett sikkerhetstips hver ukedag helt frem til julaften. I dag er det 5. desember og vi vil at du skal være klar over muligheten for hyppigere elektroniske vaktrunder dersom deres lokaler skal stå tomme i julen.

Her kan du se alle lukene i sikkerhetskalenderen vår.

Elektroniske vaktrunder er noe vi anbefaler alle bedrifter å benytte seg av gjennom hele året. Dette er en enkel, miljøvennlig og lite kostbar måte å ivareta sikkerheten i deres arbeidslokaler. Dersom dere planlegger å la lokalene stå mye tomme i julen, kan det være særlig aktuelt å få alarmselskapet til å utføre regelmessige inspeksjoner. Da vil det oppdages raskt dersom noe ikke er som det skal, og det er kun dersom noe faktisk er galt at det er nødvendig for en vekter å rykke ut.

Digitale vektertjenester er fremtidens sikkerhetsløsning

Et smart sikkerhetssystem med mulighet for elektroniske vaktrunder har også den fordelen at eventuelle tekniske feil vil oppdages relativt umiddelbart. Det dårligste sikkerhetssystemet er som kjent det som ikke fungerer. Sikkerheten i lokalene deres i julen kan dere best ivareta med digital vektertjeneste fra Stanley Security.

Digital vektertjeneste er fremtidens sikkerhetsløsning. Tjenesten gjør at dere kan spare utgifter på unødvendige utrykninger som følge av falsk alarm. Samtidig kan dere nyte julen vel vitende om at sikkerhetssystemet fungerer som det skal.

Kontakt oss for å komme i gang med digitale vektertjenester.