Slik sikrer du byggeplass og anlegg

Å hindre at uvedkommende tar seg inn på byggeplassen kan være en utfordring. Høyt tempo og et mylder av mennesker, biler og materialer krever skreddersydde løsninger. Vi i Stanley Security har lang erfaring med sikring av bygg og anlegg og sørger for at byggeplassen er beskyttet mot innbrudd og tyveri, tap av sensitiv informasjon og brann. Vi hjelper deg også med adgangskontroll, slik at du til enhver tid vet hvem som befinner seg på arbeidsplassen.

Beskytt verdiene med videoverifikasjon

Sikring av utstyr som byggematerialer, verktøy, containere og anleggsboliger er viktig. Vi bistår med kameraovervåkning, slik at det ikke er nødvendig å fysisk møte opp for å sjekke at alt er som det skal. I kombinasjon med vårt moderne alarmsystem, som er tilknyttet alarmstasjon og utrykningstjeneste og sikrer pålitelig varsling 24 timer i døgnet, reduserer kameraovervåking antall falske alarmer og unødige utrykninger betraktelig. Det sparer oss for mye arbeid og deg for høye kostnader. Skulle et innbrudd likevel skje, vil kameraovervåkningen kunne sikre viktige bevis.

Kontroller tilgangstillatelser raskt og effektivt

Med vårt elektroniske adgangskontrollsystem holder du enkelt oversikt på hvem som befinner seg på byggeplassen. Gjennom ID-merkede nøkkelkort kan tilgang til anleggsområdet enkelt begrenses eller slettes dersom noen mister kortet eller glemmer å levere det inn. Om ønskelig kan nøkkelkortet kombineres med HMS-kortet, for noen kjent som byggekort, som alle på byggeplassen må være utstyrt med i henhold til norsk lov. 

Du kan enten styre adgangskontrollanlegget selv eller overlate denne jobben til oss. Dersom vi fjernstyrer anlegget kan vi også utføre fjernservice umiddelbart om det skulle oppstå tekniske feil.

Kontakt Stanley Security

Trenger du råd om tiltak som kan heve sikkerhetsnivået i ditt bygg- og anleggsområde? Vi finner løsningene som passer dine behov. Kontakt oss her for en uforpliktende prat.