Frie rømningsveier er viktig – også i julen

Velkommen til vår sikkerhetskalender! Vi teller ned til jul ved å dele ett sikkerhetstips hver ukedag helt frem til julaften. I dag er det 20. desember og dagens oppfordring er at dere tar en opprydning og frigjør rømningsveier før dere stenger for året.

Det er en kjent sak at rømningsveiene alltid skal være frie. Dersom en kritisk situasjon først skulle oppstå, er det lite som er mer avgjørende enn at det er raskt og enkelt å komme seg ut og i sikkerhet. Dette er like viktig når lokalene skal stå tomme under høytiden.

Gjør lokalene klare til jul!

I mange bedrifter er julen tiden for utvidet varebeholdning. Det dere ikke fikk solgt, står kanskje enda plassert rundt omkring på litt vilkårlige steder. Desember er dessuten en kaotisk måned for mange, med en rekke prosesser som skal avsluttes før årets slutt. Da blir oppgaver knyttet til fysisk orden og opprydning fort tilsidesatt.

Sikkerhet burde imidlertid alltid være en prioritet! Ta opprydningen først som sist, og gjør lokalene klare til jul samtidig. Rene, ryddige lokaler gjør det også hyggeligere å komme tilbake på jobb etter ferien. God jul!

Vurderer dere å oppgradere sikkerheten i det nye året? Kontakt oss, så hjelper vi deg i gang.