Spar tusener på digitale vekterinspeksjoner

Vi leverer høyteknologiske sikkerhetsløsninger. Det er viktig for oss at våre systemer fungerer optimalt i dag, samtidig som de er i tråd med det som kommer til å bli fremtidens krav og standarder. Derfor tilbyr vi digitale vekterinspeksjoner som er mer effektive, mer økonomiske og bedre for miljøet!

Digitale vs. tradisjonelle vekterinspeksjoner

Vaktrunder har tradisjonelt sett blitt utført ved at en vekter kjører en fast runde og inspiserer ulike bygg og lokaler. Dette er en løsning som ikke lenger gir tilstrekkelig grad av sikkerhet. Våre systemer gir mulighet for digitale vekterinspeksjoner. Dette er fremtidens løsning!

Her kan du lese mer om hvordan digitale vekterinspeksjoner er bra for miljøet!

Hva er digitale vekterinspeksjoner?

Digitale vaktrunder foregår ved at en operatør som sitter i vårt sikkerhetssenter i Nydalen i Oslo går jevnlige inspeksjonsrunder via installerte sikkerhetskameraer i dine lokaler. Antall inspeksjonsrunder utføres i samråd med deg som kunde. Dersom uønsket adferd eller uvedkommende oppdages, vil operatøren iverksette utrykning. I tillegg vil operatøren få beskjed dersom det skulle skje noe uvanlig også utenfor inspeksjonsrunden.

Dette er en svært lønnsom løsning for din bedrift og du betaler kun for utrykning når det er nødvendig. Dersom du har en serviceavtale med oss er dette naturligvis inkludert i den månedlige prisen. Med denne løsningen får du mer sikkerhet til en lavere pris enn ved tradisjonelle vaktrunder.

Stanley Security sikrer dine lokaler

Har du flere spørsmål om digitale vekterinspeksjoner eller lurer på hvordan vi kan hjelpe deg med å bedre sikkerheten i dine lokaler? Vi svarer gjerne på dine spørsmål. Dersom det skulle være ønskelig, kan vi stille opp på en kostnadsfri befaring av dine lokaler og gi deg veiledning i forhold til hvilken løsning som er mest egnet for dine behov.

Kontakt oss for en hyggelig samtale om digitale vekterinspeksjoner eller be om en kostnadsfri befaring av dine lokaler!