Ta en selvtest av innbruddsalarmen før du går på ferie

Velkommen til vår sikkerhetskalender! Vi teller ned til jul ved å dele ett sikkerhetstips hver ukedag helt frem til julaften. I dag er det 13. desember og vi anbefaler alle å ta en selvtest av innbruddsalarmen før lokalene står tomme gjennom romjulen.

Hvis du vil ha flere gode sikkerhetstips finner du hele kalenderen her.

Innbruddsalarmen fra Stanley Security sjekkes jevnlig av operatører på vår alarmsentral. Det er likevel ingen dum idé å ta en selvtest før juleferien. Da kan du nyte julen, vel vitende om at alarmsystemet fungerer som tiltenkt.

Vi hjelper deg med selvtesten

Dersom du ønsker at vi hjelper deg med en test av din innbruddsalarm, ringer du helt enkelt og gir oss beskjed slik at vi kan aktivere alarmen på ønsket tidspunkt. Du beveger deg så rundt i lokalene, med mål om å utløse sensorene dere har utplassert. Deretter ringer du oss opp og vi gir deg svar på om alt er som det skal, og hvorvidt de aktuelle sensorene ga utslag. Vi anbefaler at du tar denne testen på et tidspunkt der det er relativt tomt i lokalene. Dette vil gi deg de mest riktige resultatene.

Har du et forsikringsgodkjent alarmsystem er jevnlige selvtester et krav i regelverket. Ikke la disse testene gå i glemmeboken – tester du anlegget jevnlig vet du også at det vil fungere optimalt dersom en uønsket situasjon først oppstår.

Kontakt oss dersom du ønsker hjelp med å få utført en selvtest.