Tryggere handel med sikkerhetskameraer

Ved å installere sikkerhetskameraer i dine butikklokaler, sørger du for tryggere handel for dine kunder, en tryggere arbeidshverdag for dine ansatte og mindre svinn. Stanley Security tilbyr høyteknologiske og moderne sikkerhetsløsninger for bedrifter i alle størrelser. Vi tilpasser alltid leveransen til ditt behov og sørger for at du får mest mulig utbytte av dine installasjoner.

Sikrer mot svinn

Installasjon av sikkerhetskameraer sikrer mot både internt og eksternt svinn. Det mest svinnforebyggende tiltaket du kan iverksette i dine butikklokaler, er å sørge for at de besøkende vet at de ikke er alene. Det kan sikkerhetskameraer sørge for. I tillegg til kameraene vil vi også anbefale deg å oppfordre alle ansatte til å hilse på alle som kommer inn.

Forhindrer kriminelle handlinger

Sikkerhetskameraer kan også øke de ansattes sikkerhet og følelse av trygghet. Dette fordi synlige kameraer forhindrer kriminelle handlinger. Mange vil unngå å utføre straffbare handlinger når de ser at situasjonen vil bli fanget på kamera.

Sikkerhetskameraer kan gi økt omsetning

Med en funksjon som heter «heat mapping» kan du også bruke kameraene i butikken til å se dine besøkendes bevegelsesmønstre. Dette er informasjon som kan brukes til å vurdere hvor visse varer bør plasseres. På den måten kan sikkerhetskameraene brukes til å øke omsetningen i din butikk.

Stanley Security hjelper deg med en tryggere handel

Har du behov for sikkerhetskameraer i dine butikklokaler eller ønsker å gjøre handelen tryggere? Vi i Stanley Security hjelper deg med å installere sikkerhetskameraer i dine lokaler. Kontakt oss ved å trykke på denne lenken, så kartlegger vi din bedrifts sikkerhetsbehov og skreddersyr en sikkerhetsløsning som passer for dere.